Ansul R-102 nagykonyhai oltórendszer

ANSUL R-102 beépített automatikus oltó rendszer

A nagykonyhai berendezések védelmére fejlesztette ki az ANSUL cég az R-102 beépített automatikus oltó rendszert, amely speciális fúvóka kialakításaival hatékonyan védi a konyhai berendezéseket, és a felettük elhelyezkedő elszívó ernyőket, és légcsatorna csatlakozásokat.

A rendszer működéséhez nincs szükség energiára (elektromos csatlakozásra), mivel a tűz érzékelését, és az oltás indítást drótköteles hálózat biztosítja. A keletkező tűzet az elszívó ernyőben elhelyezett detektorok érzékelik, melyek indítják az alacsony pH értékű ANSULEX oltófolyadék kipermetezését. Az oltási folyamat egyszerre indul a berendezéseknél, és az elszívó ernyőben a tűz terjedésének megakadályozása érdekében.

Nagykonyhai oltórendszer

Minden konyhai berendezéshez, és elszívó ernyő kialakításhoz, külön-külön fúvóka típus található a kínálatban, melyek az adott berendezés paramétereihez igazodva, a legoptimálisabban védi azt. A rendszerek kivitelezéséhez rozsdamentes szerelvényeket alkalmazunk.

Minden nagykonyhai berendezés védelmére kínálunk megoldásokat, legyenek azok gáz, elektromos, vagy nyílt lánggal üzemelők.

A rendszerek alkalmazhatók akár egy berendezés, de akár egy egész nagyüzemi konyha védelmére.

További információért keresse munkatársainkat telefonon, vagy e-mail-ben.